Vanmiddag tijdens de rust Nederland – Denemarken ;-) is Krijn overgeplaatst van de Octopus (high care afdeling) waar hij lag naar de Vuurtoren, een normale kinderafdeling in het UMC Radboud. Bijna 16 jaar en al een hele vent, maar in het ziekenhuis gelukkig toch nog bij de kinderen.
Het gaat goed met hem. Wie hem kent, weet dat zich rustig houden voor hem geen zware opgave is. Lekker relaxen en op bed liggen vindt hij best ontspannen. En is goed voor hem nu.

We hebben gisteren nog van alles doorgesproken met de arts om te kijken of we aanknopingspunten kunnen vinden. Iedere mogelijkheid wordt zorgvuldig afgewerkt. Acuut gevaar – doordat er teveel vocht op het hart drukt – is er niet omdat die druk weg is. Op de echo is te zien dat het hart veel meer ruimte heeft. Hij ziet er ook gezond uit. Op de dikke buik na, want dat vocht zit er nog in. Het lichaam zelf zal dat nu moeten afvoeren. De onderzoeken lopen door en zo gauw daar meer bekend over is, laten we het weten.

Voor de kaartenstuurders zijn adres:

UMC St Radboud
t.a.v. Krijn Krijgsman
Vuurtoren, kamer 10
Postbus 9101
6500 HB NIJMEGEN

Bedankt voor alle lieve reacties en steun! We brengen alle knuffels en goede wensen trouw aan hem over. Daar is hij erg blij mee.

Groeten, Warna(y)