Vandaag een drukke dag met bezoek (en cadeautjes!), net als gisteren. Gezellig hoor al die familie aan zijn bed. Iedereen ziet dat het voor kinderen tegenwoordig heel wat leuker en beter geregeld is dan vroeger. Gelukkig maar.

Met Cleo, Hugo en mij vanmiddag de wedstrijd Nederland-Japan gekeken, een deel op het theaterplein voor de afdeling. Waar een groot scherm was neergezet voor de voetbalfans en familie die min of meer mobiel waren. Met bed ben je ook mobiel, bleek al snel. Krijn hoeft alleen als hij van de afdeling afgaat in een rolstoel te zitten, maar is op zijn kamer en in de gang lopend patient. Alleen de vochtfles van zijn drain sleept hij overal mee naartoe. Die trekt vacuum en moet laag blijven, dus staat steeds op de grond of hangt laag. Het was erg gezellig en behoorlijk druk, met lekker drinken en chips.

Zijn buik is over de afgelopen dagen toch een paar cm geslonken, de plaspillen werken behoorlijk en zijn gewicht is ook iets lager. Omdat hij voldoende zelf drinkt nu, mag hij van het infuus af – ook ’s nachts.

Morgenochtend hebben we een afspraak met een cardioloog. Waarschijnlijk kan die iets meer vertellen over wat de huidige stand van zaken precies is en wat de vervolgstappen zijn.

Krijn blijft overal nog steeds nuchter en vrolijk onder. Vooral de wii heeft een enorme aantrekkingskracht. Zelden hebben we hem zo sportief bezig gezien ;-)
Gelukkig willen en Hugo en Cleo het bij toerbeurt steeds tegen hem opnemen. De ander maakt dan ritjes met de rolstoel door de kamer of over de gang.

Radboud TV is langsgeweest gisteren en heeft een interview afgenomen. Vanaf vandaag is Krijn regelmatig te zien in de uitzending. Hij vertelt over waarom hij in het ziekenhuis ligt, zijn horeca-opleiding, het ziekenhuiseten en het uitzicht. Het hele ziekenhuis hangt aan zijn lippen!

Morgen is het vaderdag – over de voorbereidingen kunnen we nu niets zeggen – en zal er een extra update komen.
Het is nu kwart voor negen. Tijd om de nacht voor te bereiden en afscheid te nemen. Slaap lekker!

Groeten uit het Radboud van Warna(y)