21 jun, 19:16

Vandaag om 9.45 werd de buikecho gemaakt. Ik was er al en ben meegeweest. De buikholte is opnieuw bekeken en de organen opgemeten. Lever en milt zijn vergroot en er zit nog steeds veel vocht in de buik. Geen nieuwe info gekregen.

Om een beetje mooi weer mee te pakken zijn we naar het dakterras gegaan, waar Krijn een nieuwe manier van voortbewegen met rolstoel en fietsje uitgevonden heeft. Rondje 28,9. Daarna met een meisje in de speelkamer twee puzzels gemaakt. Vond ze erg leuk.

Terug op zijn eigen kamer, zagen we tot onze grote schrik een gapend gat naast zijn bed: :shock: tv en Wii weg! Naar een ander kind toe. Het potje Levensweg met de zuster en mij verzachtte het gemis maar beperkt. Zeker toen ik onverwacht toch nog won. (Leuk spel!). Later op de dag is een andere tv met Wii alsnog gebracht, dus Krijn weer helemaal happy. En dat was hij ook toen bleek dat onverwacht Marco op bezoek kwam. Was gezellig. Bij het uitzwaaien meegelopen naar de hoofduitgang en in het zonnetje een ijsje gegeten.

Nu toch een beetje moe op bed een dutje aan het doen. Vanavond nog een filmpje kijken, of – bj voorkeur – naar Comedy Central en dan slapen. Alle metingen vandaag: bloeddruk, temperatuur, hartslag en dergelijke zijn goed. Nog geen bericht over Rotterdam verder. Morgen wordt een leuke dag: er is een exclusief bezoek aan de ziekenhuiskeuken voor hem geregeld door de pedagogisch medewerkster! Jaja, als ‘horecaman’ :cook: kom je nog eens ergens. Het is dan Robin’s dag hier, dus die kan meteen meekijken.