Vanaf vandaag – zondag 4 juli 2010 – heeft Krijn een officieel blog op internet: Leeuwenhart Krijn. In een stoere opmaak die bij hem past als bijna 16-jarige. Ik hou het regelmatig bij met informatie over zijn lichamelijke en/of geestelijke gesteldheid. Zijn hart en zijn humor. Inclusief alle voorgaande blogs die op mijn hyves verschenen zijn (en waar de foto’s nog heen linken). Zo hebben we een overzicht vanaf die allereerste buikecho op vrijdag 11 juni 2010.

Kijk rustig rond hoe het werkt, je kunt bijna overal op klikken. Bovenaan ga je naar home, een inleiding over Krijn en waar hij verblijft/zijn post ontvangt. Reageren kan bij alle teksten. Schroom niet. Gewoon een krabbeltje aan Krijn zelf is ook leuk – die leest hij zeker.  Denk niet dat er iets fout gaat als je reactie niet meteen te zien is, dat duurt even. Tip: maak een bladwijzer voor het adres https://krijnk.wordpress.com.
Iedereen die wil weten hoe het met onze dappere Krijn gaat: lees het blog! Anderen erop wijzen mag uiteraard ook – het is openbaar.