Welkom op blog: Leeuwenhart Krijn

Vanaf vandaag – zondag 4 juli 2010 – heeft Krijn een officieel blog op internet: Leeuwenhart Krijn. In een stoere opmaak die bij hem past als bijna 16-jarige. Ik hou het regelmatig bij met informatie over zijn lichamelijke en/of geestelijke gesteldheid. Zijn hart en zijn humor. Inclusief alle voorgaande blogs die op mijn hyves verschenen zijn (en waar de foto’s nog heen linken). Zo hebben we een overzicht vanaf die allereerste buikecho op vrijdag 11 juni 2010.

Kijk rustig rond hoe het werkt, je kunt bijna overal op klikken. Bovenaan ga je naar home, een inleiding over Krijn en waar hij verblijft/zijn post ontvangt. Reageren kan bij alle teksten. Schroom niet. Gewoon een krabbeltje aan Krijn zelf is ook leuk – die leest hij zeker.  Denk niet dat er iets fout gaat als je reactie niet meteen te zien is, dat duurt even. Tip: maak een bladwijzer voor het adres https://krijnk.wordpress.com.
Iedereen die wil weten hoe het met onze dappere Krijn gaat: lees het blog! Anderen erop wijzen mag uiteraard ook – het is openbaar.

4 reacties op “Welkom op blog: Leeuwenhart Krijn

 1. Hoi Krijn,
  Je vader heeft me net heel veel uitgelegd over alles wat je hebt moeten doormaken en hoe het er voor staat.Je bent wel een pechvogel zeg! Heel veel beterschap en hou je taai.
  Erik,RIcfrid en Rianne

 2. Hey Krijn,

  Jij kent mij niet, maar ik ben een collega van je moeder. Ik heb net vernomen van Maarten Winthagen, ook een collega, dat hij bij jou op bezoek is geweest. Vandaar dat ik nu op jou blog terecht ben gekomen en ik een stukje schrijf. Ik wil jou heel veel sterkte wensen en ik hoop dat je gauw opknapt. Ik vind je een sterke knul en het kan niet missen dat jij je er dapper doorheen slaat. Hou je taai ; )

  Groetjes,
  Mary

 3. Eej krijn hoor net hoe het met je is en wou via deze weg even vragen of je het leuk vind als ik met iemand uit het team even langs zou komen.
  Ik hoor wel waarneer het uitkomt en waar je dan bent.
  Maak graag wat tijd voor je vrij.

  veel sterkte jasper

 4. Hoi Krijn,

  Wat geweldig joh, je eigen blog! En voor ons helemaal fantastisch dat we vanuit la bella Italia helemaal op de hoogte blijven wat je allemaal meemaakt (jaja, zelfs vanuit dit gehucht hebben we internetverbinding). Hoe gaat het met je? We leven enorm met je mee hoor!
  Zoals gezegd zijn wij momenteel op vakantie. Mocht je zin hebben om even te kijken hoe wij er hier bij zitten, kijk dan even op http://www.buccianera.it er zit ook een Engelstalige link bij. Net als in Nederland is het hier heerlijk warm en willen Thijmen en Mirthe de hele dag in het zwembad zitten.
  We zullen rond Julia’s verjaardag weer in Nederland zijn en dan komen we je zeker weer opzoeken! Doe je de groetjes aan papa, mama, Hugo en Cleo?

  Dikke kus vanuit Campriano,
  Peter, Thijmen, Mirthe en PM.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s