wat we allemaal zoal doen

Rustig aan, doucement. Rustig genieten, rustig lopen, rustig vissen, rustig kijken hoe de boeren de oogst binnenhalen, rustig aren zoeken, rustig ‘aanloop’poes Cat2 (‘Catherine deux’) voeren en aaien, rustig naar een Brocante, rustig met bezoek lekker eten en spelen, rustig op de trampoline, rustig de marshmallows roosteren, rustig lopen naar de WOI gedenkplek in het bos, rustig kijken naar de 8000 fietsers die langs de Maas en rond Verdun fietsen 5 dagen lang. Alles rustig. Het gaat goed. De foto’s spreken voor zich.

Verder snoeit en kortwiekt Robin met de kettingzaag, Warna veegt, wiedt, schildert een hekje en een bankje, Cleo zwemt zich een slag in de rondte in het dorp met Hugo en campingvriendinnetjes en ze springen uren op de trampoline. Maar Krijn houdt zijn eigen kalme tempo aan. Onverstoorbaar. Dagelijks gaan het wegen, meten, pillen en drinken in- en uit bijhouden gewoon door. We houden het scherp in de gaten. Aankomen is een zware klus, het blijft hangen rond de 47,5 kilo – en dat is niet veel – maar echt afvallen is er niet meer bij gelukkig. Over Krijns nieuwste hobby, boogschieten, binnenkort meer.
Vrijdag met Hugo en neefje Kylian naar Bois Brule, om te zoeken naar overblijfselen uit WOI, en dan vooral (Duitse en Franse) loopgraven en een hospitaal. In de bossen. Rustig op zoek. Doucement.