Geduld een schone zaak? Heel schoon ja.

Mijn gekoesterde iPod nano Red

'Jij bent mijn 45 toeren plaatje. iBubba 14-4-07'

Moet even een totale off topic digitale vreugdekreet het www opslingeren: Yes yes yes, I love Apple!!!!
Na een duik van mijn toen nieuwe iPhone3G in de Noordzee twee jaar geleden die hij afsloot – na wat gesputter, vreemde schermberichten en veel zand spugen – met een zwemdiploma, is voor mij vandaag definitief bewezen dat Apple superieure kwaliteit levert. Mijn geliefde rode iPod nano Red die Hugo in bruikleen had, rook heerlijk toen ik hem een week geleden uit de droger haalde. Maar deed verder – na de wasbeurt op 60(!) graden – niets meer. Overleden. Net als een Samsung mobiel een half jaar geleden. Mijn primaire reactie en het zoeken naar de schuldvraag kan ik hier maar beter niet weergeven…..

Een dag in mijn broekzak met het lijk rondgelopen om hem met mijn lichaamswarmte te reanimeren – tegen beter weten in. Hielp niks. Het internet, fora, aMac Den Bosch, nergens vond ik de tovertruc. Voor vertrek naar Lowlands een mooi plekje gezocht en opgebaard. En toch, toch nu net na een dikke week nog een laatste keertje proberen…. aangeplugd…. en ik zie het logo opeens zachtjes oplichten en hij komt tot leven. Doet het weer! Geduld is een ‘schone’ zaak – inderdaad 😉

Dus nu weet ik het zeker, ik wacht op die witte iPhone4. Gewoon geduld hebben.
Heerlijk als fan-schap zo positief bevestigd wordt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s