Krijn juicht mee: Junioren Gryphons kampioen!

‘Ik voel een blog opkomen‘ dacht ik toen Krijn gisterochtend in de keuken druk in de weer zag met eiwit en poedersuiker. Een traktatie voor zijn honkbal-teamgenoten die de laatste wedstrijd van het seizoen moesten spelen. In Roosendaal of all places. Niet zijn slag- of looptechniek hebben bijgedragen aan het succes van juniorenteam van de Gryphons. Nee, zijn bijdragen dit seizoen beperkte zich tot mentale steun en nu dan overheerlijke zelfgemaakte schuimpjes. Als een heuse banketbakker aan de slag voordat de bolletjes drie uur in de oven verdwenen….

De wedstrijd in Roosendaal was bloedstollend, want het was erop of eronder. Kampioen – of nog een wedstrijd moeten spelen. Het werd uiteindelijk na een moeizame en zware strijd van beide kanten die zeker niet eenvoudig in het voordeel van Rosmalen werd beslecht….. kampioen! Gefeliciteerd jongens! Een fantastische prestatie die bij terugkomst uitgebreid werd gevierd met een spontane BBQ bij het clubhuis van de Gryphons. Pakken hamburgers en stokbroden werden aangesleept en verorberd. De smaak van de overwinning was net zo zoet als die van de zelfgebakken schuim van Krijn!


De zoete zelfgemaakte schuimpjes van banketbakker Krijn

Toen Robin Krijn om tien uur ’s avonds ophaalde van het clubhuis, was hij bekaf van al het feesten. Vrolijk, voldaan – en total loss. Teamgenoten, trainer en coach: vanaf hier nogmaals een welgemeende felicitatie! Niet alleen met de prachtige teamprestaties op het veld, maar zeker ook met de teamspirit waar Krijn de afgelopen maanden regelmatig blijken van kreeg. Hij werd niet vergeten en hoorde erbij, ook in het ziekenhuis, ook thuis en ook langs het veld. Dat voelde voor ons – ouders – heel bijzonder. Coach en trainer Jeroen en Dion: bedankt.

Volgende week tijdens het BosscheBollenToernooi draait Krijn mee bij de kantinediensten en zal dan meer van zijn horeca-ervaring laten zien.