Stabiel

Zojuist om 1.23 uur belde het ziekenhuis en verbond ons door met de chirurg.  De langste doorverbindsecondes die ik ooit heb meegemaakt. Dokter M. zei direct: ‘De operatie is goed gegaan. De pomp (zoals hij het kunsthart noemde) doet het goed en Krijn is stabiel. U kunt nu rustig gaan slapen en morgenochtend hem komen bezoeken.’ 

Vanaf het moment dat we het berichtje over de operatie plaatsten, hebben onze telefoons continu gepiept en gepingd. Zoveel mensen hebben kaarsjes gebrand, dat heeft absoluut geholpen. Dank daarvoor allemaal. Laat ze nog wel aan, want er zullen nog lastige momenten komen. 

16 reacties op “Stabiel

 1. lieve familie,

  Deze stap is gezet, gelukkig goed gegaan. Maar wat zal het spannend blijven! Ik denk aan jullie, heel veel sterkte!!

  Liefs Esther, mama van Luca*, Julia en Emma

 2. Gefeliciteerd!!!!! Wat goed om te lezen dat de operatie is geslaagd-het is geweldig!!! Dankzij de blog konden we de gebeurtenissen met grote regelmaat volgen en is de naam van Krijn en het gehele gezin dagelijks over onze lippen gekomen om voor hem en de hele situatie te bidden; vandaag is het tijd om nu ook te danken voor deze laatste ontwikkelingen. We hopen dat het herstel na deze lange periode van ziekenhuisopnames en vele medische ingrepen van start mag gaan en dat het herstel net zo voorspoedig mag verlopen als het succes van de operatie die gisteravond heeft plaatsgevonden!

  BIG HUG voor jullie allemaal vanuit Lisserbroek
  Jacques & Ineke Fennema

 3. Wat heerlijk dat Krijn de operatie goed doorstaan heeft. Het was het eerste wat ik wilde weten toen ik vanochtend opstond. En collectief kaarsjes branden helpt!

 4. Fijn dat de operatie goed is gegaan. Deze horde is alvast genomen. Kaarsjes blijven zeker weten branden. Liefs van ons allen.

 5. YES YES!! Het eerste wat ik deed vanmorgen was mijn mail bekijken. Is er bericht over Krijn? En hoe zou het gegaan zijn? Het woordje stabiel in het onderwerp tekst is zo’n prachtig woord! Pffff. Wat zullen jullie opgelucht zijn.
  En kaarsjes branden helpt. Zeker weten!
  Liefs

 6. Lieve Warna, Robin, Krijn, Hugo en Cleo.. De hele dag aan jullie gedacht. Gefeliciteerd! Eiindelijk een goed bericht. ‘k Hoop zo dat dit de ommekeer is…Veel liefs, sterkte en een dikke pakkerd van Tante Jantje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s