1 oktober: het is zover!

Conceptje klaar ‘voor het geval dat’? Niet gedaan. Natuurlijk. En nu, nu is het zover. Vanavond, vannacht. Althans hoogstwaarschijnlijk.

 

vlak voor het langverwachte nieuws kwam

Om klokslag zes uur kwam een verpleegkundige binnen en vroeg quasi-nonchalant of Krijn al gegeten had. Een gewone vraag, maar iets in haar gezicht zei me dat het allesbehalve gewoon was. Een trekje, geen idee. Ze liet niets lost. Een kwartiertje later kregen we de bevestiging: er is misschien een hart.

Kort en goed. Robin, Hugo en Cleo zijn inmiddels onderweg naar Duitsland en het zal erom spannen of ze hem nog zien voordat Krijn van zijn kamer af gaat. Planning is dat hij om 22.00 uur naar de operatiekamer gebracht wordt. Ook dan is het nog niet definitief trouwens. Als het donorhart goedgekeurd is, zal de daadwerkelijke transplantatie na middernacht plaatsvinden.

Krijn wordt nu voorbereid, bloed afnemen, scheren, medicijnen. Hij is rustig, al is scheren niet fijn.
Bij de vorige grote operaties hebben we heel veel steun gevoeld omdat zoveel mensen kaarsjes hebben gebrand en positieve energie hebben gestuurd. De wetenschap dat al die mensen aan Krijn gedacht hebben en de chirurgen hebben bijgestaan, heeft geholpen. Daar zijn we van overtuigd. En deze keer heeft Krijn echt alle goede krachten nodig.

Dus deel dit bericht, duim en doe de kaarsjes maar weer aan. Hoe meer hoe beter. We houden iedereen op de hoogte.

54 reacties op “1 oktober: het is zover!

 1. Gisterenavond hoorde ik van Justin dat het moment is aangebroken. Sindsdien denk ik er steeds aan! Fingers crossed!

  Groetjes Barbara

 2. Hoop zo dat het door gaat. Veel sterkte en vooral ook veel geluk gewenst vanuit Medicine Hat. Krijn, Warna, Robin, Hugo en Cleo een dikke pakkerd voor jullie allemaal. Tante Jantje

 3. Aan bidden doen wij niet maar wensen jullie allemaal alle kracht en moed toe en “sturen” zoveel mogelijk positieve energie jullie kant op!

 4. Kom net thuis en heb snel de kaars aangestoken. Heel veel sterkte en we denken aan jullie. Dikke knuffel Ineke en Simon

 5. Nog een klein uurtje wachten … het is 3 uur ’s middags hier dus 11.00 uur bij jullie. We zijn erbij en duimen. De kaarsjes gaan zeker weer aan. Heel veel geluk, en van alles wat er maar mogelijk is. Jullie verdienen het gewoon en Krijn ook. Liefs en een dikke kus van ons.

 6. En ik heb zojuist een oproep op Facebook geplaatst en al mijn vrienden gevraagd om kaarsjes aan te steken en het bericht te delen zodat er heeeeeeel veel kaarsjes branden en positieve energie gestuurd wordt. Veel liefs en sterkte. Nanske

 7. Krijn jij bent er klaar voor, je ziet er op de foto goed uit!! Hopelijk is er vannacht de match en Go. Heel veel succes dappere vechtersbaas, zet hem op!!
  Lieve familie heel veel sterkte, succes, geluk en geduld!
  Bij ons brandt de openhaard.

 8. De kaarsjes staan aan!
  Ik voelde zojuist de drang om op mijn telefoon te kijken met het idee: hoe zou het met Krijn zijn. Zou het vandaag zover zijn? En warempel, jouw bericht. We wensen jullie heel veel kracht en positiviteit toe. Heel veel liefs Nanske.

 9. Lieve Krijn Warna Cleo Robin en Hugo wij wensen jullie heel veel sterkte en we doen de kaarsjes aan; het uitzicht op een eigen hart en weer naar huis kunnen moet heerlijk zijn en tegelijkertijd is de spanning verschrikkelijk groot. Veel liefs van de Oostveen family, Laurence Paul Rick Thijs & Wouter

 10. Heb ik net aangestoken, een rode kaars in een mooie kandelaber. Dit zal voor ouders, broer Hugo en zus Kleo wel de Langste Nacht worden uit hun veelbewogen leven. Grootouders in Maarsen waken op afstand mee. Krijn lijkt me taai en de artsen klinken tùchtig. Moet lukken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s